Interactieve openingsact LED’s Have A Ball
By Inge Van Asseldonk

Interactieve openingsact LED’s Have A Ball

Spectaculaire percussie act op LED ballonnen

In deze innovatieve openingsact openen drie percussionisten weergaloos en ritmisch uw event. Na een korte en virtuoze percussieshow op traditionele Afrikaanse ‘dundus’, dienen drie enorme LED ballonnen als slaginstrument. Bij elke slag en stoot lichten de LED ballonnen kleurrijk op. Als klap op de vuurpijl eindigen de percussionisten met een apotheose waarbij de ballen de zaal in gegooid kunnen worden. Hierbij reageert het licht in de ballonnen op aanraking van het publiek. Onder begeleiding van energieke percussie, surfen de ballonnen door de zaal, gestuurd door het publiek. 

Het is mogelijk om de show aan uw bedrijf aan te passen. We gaan graag rond de tafel om deze show zo specifiek mogelijk aan te laten sluiten op uw thema, merk, product en evenement.

“De mannen van LED’s Have a Ball weten in korte tijd alle gasten, een ongeorganiseerde verzameling talent, te transformeren tot een samenhangend muzikaal intermezzo. Je gaat naar elkaar luisteren en je eigen kunnen afstemmen op het gezamenlijk doel.”

“Wat een ongelooflijk spektakel hebben jullie voor ons neergezet. De reacties van onze gasten waren overweldigend en wat een plezier hebben we er zelf ook aan beleefd.

Jullie act aan het eind was in 1 woord geweldig. Ik kan eigenlijk alleen maar in de overtreffende trap spreken.”