Referenties

MCI/Ovation

“Klant was erg onder de indruk van het entertainmentprogramma. De acts sloten perfect aan bij het event en het type gasten.”

Royal Haskoning

“De samenwerking met BlueLuna is steeds zeer waardevol gebleken. Ook de flexibiliteit en de mate waarin wordt tegemoetgekomen aan onze (soms grillige) wensen wordt zeer gewaardeerd zonder de wensen van de artiesten uit het oog te verliezen. Prettig professioneel.”

AFAS

“BlueLuna heeft met Drum People een mooi programma op ons klantenevenement verzorgd. Goede afwisseling en de contacten van BlueLuna waren gedurende de dag zelf aanwezig. Dat zorgt voor een hele directe lijn en is als heel positief ervaren! Ik beveel BlueLuna dus zeker aan om mee samen te werken.”

VastgoedPRO

“BlueLuna (de heren van Drum People) heeft op 7 november jl. een geweldige opening verzorgd van De Dag van het Vastgoed!”

SMA

“De act Come Correct was een groot succes bij de opening van ons galadiner. Erg verrassend en knap uitgevoerd!”

Coloplast

“BlueLuna is servicegericht en heeft zelfstandig de invulling van het entertainment programma overgenomen en uitgevoerd. Ze zijn flexibel in aanpassingen. De uitvoering sloot aan bij de wens.”

ManagementPlezier

“Het contact met Willemijn was erg prettig. Ze heeft verstand van zaken en is een fijne sparringpartner. Ze is zeer betrokken, dat geeft vertrouwen. Fijn!”

Allen & Overy

“BlueLuna weet zich te onderscheiden door de stijl en verfijndheid van entertainment, het aanvoelen van de opdrachtgever en het veelal vertalen van de gewenste boodschap. Je weet bij BlueLuna dat er niets aan het toeval wordt overgelaten en er in de uitvoering oog is voor detail en betrokkenheid.
BlueLuna slaagt er elke keer weer in om verfrissende, soms gewaagde, voorstellen te doen, zonder risico voor het imago van de opdrachtgever. Specialisten waar je op kunt vertrouwen! “

Transport en Logistiek Nederland

“Het leuke aan BlueLuna is dat op iedere vraag een creatief antwoord komt. De artiesten zijn net even iets meer bijzonder. Optredens worden heel goed en naar wens vertaald. Specialiteit, absolute aanrader én daarnaast zeer smaakvol, passend en origineel is een op maat geschreven dinnershow! BlueLuna is hierin uniek in haar soort.”

JOEP Producties

“BlueLuna; na jaren samenwerking nog steeds uniek in haar branche en telkens opnieuw verrassend! Hoog niveau, accuraat, altijd enthousiast, een mooie selectie artiesten, houdt van iedere uitdaging en bovenal elke keer weer origineel & creatief in de invulling van iedere aanvraag. Wanneer je entertainment van hoog niveau zoekt, dat de mensen volledig kan verrassen is er maar 1 bureau aan te bevelen; BlueLuna.”