Solo dans opening door Justen Beer
By Inge Van Asseldonk

Solo dans opening door Justen Beer

Jong internationaal breakdance talent

Een solo dans openingsact door breakdance talent Justen Beer (16) zit vol van intense, indrukwekkende choreografieën op bijzondere muziek.

Justen zette zijn allereerste danspasjes toen hij nog maar 7 jaar oud was. De officiële doorbraak bereikte hij in 2012 met zijn deelname aan de tv-show ‘Everybody Dance Now’. Justen wint de uiteindelijke finale en zet zijn winnende reeks voort door de 1 vs 1 battle tijdens ‘World Street Dance’ in Frankrijk te winnen en tijdens ‘Kings of the Kidz’ in Amsterdam.

Dit jonge talent is altijd on the move. Hoogtepunten zijn de deelname aan het theaterstuk ‘Loud’ waarmee hij onder andere in Koninklijk Theater Carré stond, de opening van de Keith Haring Expo in de Kunsthal Rotterdam en een optreden voor het Koningshuis. Dit is slechts een fractie van het geheel aan onvergetelijke mijlpalen; sinds zijn zevende levensjaar draait alles om dans. Op podia, tijdens shows, in tv-commercials of music videos en vooral; over de gehele wereld.

Justen Beer is ook te boeken met een spectaculaire openingsact in combinatie met pianiste Iris Hond. Klik hier voor meer informatie.

Foto’s: Ruud Baan