Opening gebouw

Previous
Next

Openingsact voor de opening van een nieuw pand, gebouw of kantoor

Op zoek naar een openingsact om uw pand, gebouw of kantoor te openen? Een nieuw gebouw, een eerste paal of een hoogste punt biedt prachtige gelegenheden voor een bijzondere op maat gemaakte openingsshow. We hebben een aantal aantrekkelijke kant-en-klaar openingsacts liggen die we eenvoudig kunnen aanpassen aan de opening of viering van uw pand. Uw bedrijf, thema of boodschap staat centraal, want geen pand, kantoor, gebouw of bouwplaats is hetzelfde. Een chique, verrassende of spectaculaire openingsact maakt van de viering of opening van uw pand, gebouw of kantoor een onvergetelijke ervaring.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een indrukwekkende percussie openingsact of een dans of acrobatiek show in uw bedrijfskleding? We hebben diverse complete openingsacts voor u paraat liggen.

Wilt u écht iets op maat? Dan komen wij graag uw locatie bezoeken om een volledig op maat gemaakte opening van het pand te ontwerpen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Maatwerk

Ovation

MCI/Ovation

“Klant was erg onder de indruk van het entertainmentprogramma. De acts sloten perfect aan bij het event en het type gasten.”

Lees meer »
SMA

SMA

“De act Come Correct was een groot succes bij de opening van ons galadiner. Erg verrassend en knap uitgevoerd!”

Lees meer »
AFAS

AFAS

“BlueLuna heeft met Drum People een mooi programma op ons klantenevenement verzorgd. Goede afwisseling en de contacten van BlueLuna waren gedurende de dag zelf aanwezig.

Lees meer »
VastgoedPRO

VastgoedPRO

“BlueLuna (de heren van Drum People) heeft op 7 november jl. een geweldige opening verzorgd van De Dag van het Vastgoed!”

Lees meer »
Coloplast

Coloplast

“BlueLuna is servicegericht en heeft zelfstandig de invulling van het entertainment programma overgenomen en uitgevoerd. Ze zijn flexibel in aanpassingen. De uitvoering sloot aan bij

Lees meer »