Over ons


Openingsact
is een onderdeel van BlueLuna.

Wij geloven in de kracht van authentiek, artistiek talent om mensen te verrassen, energie te geven of te ontroeren. Entertainment, mits goed doordacht, is daarmee hét belangrijkste onderdeel van het bedrijfsevenement.

Uitzonderlijke artiesten
Wij vertegenwoordigen uitzonderlijke artiesten die hun talent inzetten voor bijzondere zakelijke evenementen en merken. Onze exclusieve artiesten kennen de kunst van het maatwerk. Zij vertalen de boodschap van uw event op een creatieve manier.

Creatieve concepten
Daarnaast bedenken en produceren wij creatieve concepten voor evenementen, in eigen huis. Wij combineren artiesten en disciplines: muziek, dans, acrobatiek, multimedia en theater. We vertalen doelstellingen van bedrijven naar maatwerkconcepten. Als iets nog niet bestaat, dan maken wij het, met gevoel voor detail en nuance.

Wij verzorgen voor u de perfecte openingsact, dat ene kippenvelmoment, die bijzondere sfeermaker of een doordachte
line-up.

Team

Willemijn van Hussen

Willemijn van Hussen
Willemijn van Hussen is de oprichter van BlueLuna. Zij combineert zakelijk en creatief, met een achtergrond in de bedrijfseconomie en de muziek. Bij BlueLuna zet zij zich met hart en ziel in voor opdracht-gevers en artiesten. Ze haalt haar inspiratie uit concerten en theater en speelt voor haar plezier nog piano, maar voelt zich meer op haar plek achter dan óp het podium.

Wouter van Beek

Wouter van Beek
Wouter van Beek is creatief concept-ontwikkelaar bij BlueLuna. Na een studie Communicatie in Groningen deed hij daar ervaring op in de creatieve sector. Hij reisde door India en kwam in Amsterdam terecht. Wouter bezoekt graag festivals, houdt van oprechte mooimakerij en lacht om heel slechte grappen.

Arja Eveleens

Arja Eveleens
Arja Eveleens heeft haar Schoevers diploma behaald en heeft jarenlang werkervaring opgedaan in de reiswereld. Nu boekt zij al jaren geen vliegtickets meer maar is zij de drijvende kracht achter de artiestenboekingen van BlueLuna. Arja zorgt voor gezelligheid en structuur op kantoor en houdt van haar gezin, sporten en cabaret.

Sanne Bouman

Sanne Bouman
Sanne Bouman heeft haar roots al jaren bij BlueLuna liggen. Zij zorgt voor de productionele zaken: alle bijzondere en creatieve concepten die bij BlueLuna worden bedacht brengt zij in de praktijk. En hoe gekker het is, hoe leuker ze het vindt.