Over ons


BlueLuna


Openingsact
is een onderdeel van BlueLuna.

Wij geloven in de kracht van authentiek, artistiek talent om mensen te verrassen, energie te geven of te ontroeren. Entertainment, mits goed doordacht, is daarmee hét belangrijkste onderdeel van het bedrijfsevenement.

Uitzonderlijke artiesten
Wij vertegenwoordigen uitzonderlijke artiesten die hun talent inzetten voor bijzondere zakelijke evenementen en merken. Onze exclusieve artiesten kennen de kunst van het maatwerk. Zij vertalen de boodschap van uw event op een creatieve manier.

Creatieve concepten
Daarnaast bedenken en produceren wij creatieve concepten voor evenementen, in eigen huis. Wij combineren artiesten en disciplines: muziek, dans, acrobatiek, multimedia en theater. We vertalen doelstellingen van bedrijven naar maatwerkconcepten. Als iets nog niet bestaat, dan maken wij het, met gevoel voor detail en nuance.

Wij verzorgen voor u de perfecte openingsact, dat ene kippenvelmoment, die bijzondere sfeermaker of een doordachte line-up.

Team

 

Wouter van Beek

Wouter van Beek
Wouter is eigenaar van BlueLuna. Hij gaat stad en land af op zoek naar bijzondere acts, artiesten en shows. Op de juiste momenten geniet hij net zo veel van Mozart, Ronnie Flex, Miles Davis of experimentele minimal beats en daar vertelt hij maar al te graag over.Met hart en ziel denkt hij daarom met bedrijven mee om hun publiek te verwonderen en eventdoelstellingen te behalen door de inzet van muziek, theater, dans en kunst

Arja Eveleens

Arja Eveleens
Arja Eveleens heeft haar Schoevers diploma behaald en heeft jarenlang werkervaring opgedaan in de reiswereld. Nu boekt zij al jaren geen vliegtickets meer maar is zij de drijvende kracht achter de artiestenboekingen van BlueLuna. Arja zorgt voor gezelligheid en structuur op kantoor en houdt van haar gezin, sporten en cabaret.

Sanne Bouman

Sanne Bouman
Sanne Bouman heeft haar roots al jaren bij BlueLuna liggen. Zij zorgt voor de productionele zaken: alle bijzondere en creatieve concepten die bij BlueLuna worden bedacht brengt zij in de praktijk. En hoe gekker het is, hoe leuker ze het vindt.